Evenement
PAASLOOP LICHTENVOORDE
Zondag 1 apr 2018
Locatie:
Kerkhoflaan 5, Lichtenvoorde (Gelderland)
Finishlocatie


Programma:
Zwembad Meekenesch Kerkhoflaan 5 te Lichtenvoorde fungeert ook dit jaar als uitvalsbasis voor de 27e Paasloop van Lopersgroep90.

De uitgezette routes voor de jeugd gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten en oversteken opgenomen.

De 5 en 10 km routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.
Ten opzichte van het voorgaande jaar hebben enkele kleine wijzigingen plaatsgevonden.
Op verzoek van deelnemers zijn de starttijden een half uur vervroegd, zodat men eerder kan aanschuiven voor de Paasbrunch. Tevens is de kortste afstand ingekort naar 1 km.
Veel lopers in Lichtenvoorde en omstreken hebben de Paasloop in hun agenda staan.
Hopelijk vinden de lopers ook dit jaar de weg naar Zwembad Meekenesch.

Iedereen die op eerste Paasdag, zondag 1 april, sportief bezig wil zijn is van harte welkom. Voor zowel de jeugd, als voor de beginnende en gevorderde lopers is er een passende afstand. (1, 2.5, 5 en 10 km)
Er is genoeg parkeerruimte en voldoende gelegenheid om je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie en andere supporters.
Parkeren kan op de parkeerplaats bij Zwembad Meekenesch en op de carpoolplaats.

De Paasloop wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, waaronder (ex)leden van Lopersgroep’90 en door sponsoren.
Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdsregistratie en inschrijving vooraf is mogelijk via inschrijven.nl, waarna de uitslagen kort na afloop van de wedstrijd te vinden zijn op uitslagen.nl

Starttijden:
1 km 09.30u
2,5 km 09.45u
10 km 10.30u
5 km 10.40u

Start en finish zijn aan het Eschpark. Bij zwembad Meekenesch kun je je binnen inschrijven en gebruik maken van douches en kleedruimtes.

Zwembad Meekenesch Kerkhoflaan 5, Lichtenvoorde.
Website:
http://www.lopersgroep90.nl
E-mail:
info@lopersgroep90.nl
Inschrijven:
Inschrijven via Inschrijven.nl
Tijdregistratie:
Ipico
Treinstation:
Lichtenvoorde-Groenlo (3,0 km vanaf finishlocatie)

Terug | Home